Τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων

Erasmus LLP IP

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

E-learning platform

Την εβδομάδα από 21 έως 25 Μαΐου 2018 θα διεξαχθεί 2η Διεθνής Εβδομάδα του ΑΤΕΙ-Θ (2nd  International Week of the Alexander Technological Educational Institute of Thessaloniki). Όσοι από τους φοιτητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος επιθυμούν, είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις τόσο του κύριου προγράμματος που θα διεξαχθεί στην αίθουσα “Ολυμπία” του ΑΤΕΙ-Θ (δίπλα στην Τεχνική Υπηρεσία) όσο και του παράλληλου προγράμματος που θα διεξαχθεί στα Τμήματα και τις Σχολές. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τη διεξαγωγή μαθημάτων για τους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα από τους επισκέπτες καθηγητές καθώς και ενημερωτικά σεμινάρια για τα μέλη του διοικητικού προσωπικού.

Η Διεθνής Εβδομάδα εντάσσεται στο Πρόγραμμα Erasmus+  και σε αυτή  έχουν δηλώσει συμμετοχή 33 μέλη από 31 Ιδρύματα, από 13 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι θεματικές ενότητες και τα workshops της Διεθνούς Εβδομάδας, καλύπτουν περιοχές όπως: “Quality Assurance in Higher Education”, “E- Learning”, “Human Resource Management”, “International and Public Relations”, “Working in the fields of student and faculty support services”, “International Perspectives on Teaching”, “Good practices on Teaching”.

Κύριο πρόγραμμα

Πρόγραμμα παράλληλων διαλέξεων