Τμήμα Μηχανολόγων Οχημάτων

  

      

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης

Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα Σπουδών Συνοπτικός Οδηγός Σπουδών
Περιγράμματα μαθημάτων Συνοπτικός Οδηγός Σπουδών

Erasmus LLP Intensive Programs

Erasmus LLP IP

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

 E-learning platform

Ενημερώνονται οι φοιτητές του τμήματός μας που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση ότι κάτωθι εταιρίες αναζητούν φοιτητές για πρακτική άσκηση. Ο παρακάτω πίνακας θα ανανεώνεται σε τακτική βάση.

  • ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ Α.Ε. (δραστηριοποιείται στον κλάδο της κατασκευής, επισκευής και εμπορίας βιομηχανικών γεωργικών συστημάτων και μηχανημάτων, ενδαφέρεται να απασχολήσει φοιτητές στα τμήματα των ανταλλακτικών, του συνεργείου και των εξαγωγών και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο site της εταιρίας (www.kouimtzis.gr), με e-mail στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στον αριθμό 2310792222.
  • AGROTECH S.A. (ενδιαφέρεται να απασχολήσει στο τεχνικό τμήμα της τμήμα φοιτητές του τμήματος Μηχανολόγων Οχημάτων στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης. Η εταιρία εμπορεύεται γεωργικά μηχανήματα και η απασχόληση θα έχει αντικείμενο σχετικό με Μηχανολογία, Ηλεκτρολογία, Μηχατρονική, Γεωργικά μηχανήματα, Αυτοματισμούς κλπ.). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο website της εταιρίας (http://www.agrotechniki.gr).
  • Ο.Α.Σ.Θ. (Οργανισμός Αστικός Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, Απασχόληση στα συνεργεία επισκευών και συντήρησης των αμαξοστασίων του Οργανισμού)
  • MILONAS Diesel Systems (επίσημος επισκευαστής αντλιών, μπεκ πετρελαίου και στροβιλοσυμπιεστών). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο website της εταιρίας (www.e-milonas.com).
  • IKTEO AUTECO (J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο website της εταιρίας (www.auteco.gr).
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε. (Πλατύ Ημαθίας, Γραφείο προσωπικού: 2333068210, Γραφείο Η/Μ Υπηρεσίας: 2333068255)
  • BMW ΑΔΑΜΙΔΗΣ Α.Ε. (αντιπροσωπεια αυτοκινήτων με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης για απασχόληση στο τεχνικό τμήμα της). Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στο επίσημο website της εταιρίας (www.adamidis.gr).